Louis Vuitton Neverfull Bag

>> 15 June, 2009

Best jugak kalau dapat menang bag LV ni kan?

Nak beli sendiri yang ori ntahkan bile tahun.
Nak beli yang imitation, kang orang ingat memang aku beli LV yang imitation.
Sah-sah aku tak layak.
Huhuhu.

Sape ntah yang baik hati ajak aku masuk contest ni.
Aku pun masuk je la.
Mana tau rezeki kan?

Jom la sama-sama masuk contest ni.
Sama-sama pakai Louis Vuitton.

ShoppingLifestyle Magazine Readers' Contest: Win A Louis Vuitton Neverfull Bag
Sila klik pada gambar bag ini untuk enter the contest.

Lagi satu sebab aku nak beg ni sebab nama dia Neverfull bag.
Maknanya kalau isi barang tak penuh-penuh.
Best tuh...

Coretan: Berangan je yang mampu...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP