Mohon bantuan cari kanak-kanak hilang

>> 23 June, 2009

Nadia Natasha 8 tahun dan Ahmad Zakry 10 tahun, telah hilang dari rumah di Sri Putramas, Jalan Kuching, KL pada 22 Jun 2009. Kali terakhir dilihat pada jam 7malam 22 Jun. Sebarang info sila hubungi Puan Miza di 013-345 5661. Terima kasih.

Nadia Natasha 8 yrs and Ahmad Zakry 10 yrs were missing since 22nd June 2009, last saw at Sri Putramas, Jalan Kuching, KL at 7pm. Please call Puan Miza at 013-345 5661 if you have any information. Thank you.

Yang lelaki ni abangnya, Ahmad Zakry 10 tahun

Yang girl ni adiknya, Nadia Natasha 8 tahun


Aku pon tak kenal bebudak ni.
Aku join resepidotnet punya yahoogroups.
Pembaca senyap a.k.a silent reader jer dalam yahoogroups ni.
Mak budak-budak ni minta tolong war-warkan segera.
Aku tolong jer. Sian bebudak ni. Apa la nasib derang.

Aku baca kat yahoogroups tu:
Mak dia kata budak2 tu memang tinggal sendiri kat rumah. Lepas sekolah, masing2 balik umah dan ada kunci sendiri. Biasa petang2 main and by maghrib, balik umah. Kalau miza lambat balik, dorang memang ada di rumah. Semalam mak derang lambat balik, around 8pm, the guard last saw them 7pm.
Maka.
Sesiapa kot ternampak bebudak ni.
Contact la akak tu ye.
Kengkawan yang lain yang ada blog, boleh la war-warkan kes bebudak yang hilang ini kat blog korang jugak.

Time kasih.

p/s: Eh tadi aku lupa letak gambar adik pompuan dia Nadia tu. Tu dah letak dah.

Coretan: Bahaya betol la zaman sekarang.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP