Mombloggersplanet

>> 28 June, 2009

Kepada ibu, mama, mummy, ummi dan tak kisah la apa panggilan yang anak boleh panggil.
Sekarang ni ada satu komuniti baru khusus untuk kaum wanita yang menyandang title itu.

Mombloggersplanet

Ye lakan.
Zaman blog tengah glamer skang ni, ramai gak mak-mak yang suka berblog.
Yang keje. Yang duk umah.
Semua dah connected to the world dah skang.
Hanya melalui internet...

Kat sini kita boleh dapatkan informasi berkaitan blog.
Blogging tutorial, blogging tools, blogging tips.

Selain itu.
Ada jugak Marketplace untuk mencari macam-macam produk.
Cloth Diapers, barang-barang secondhand & sebagainya lah.

Kat sini juga kita boleh dapat kawan-kawan baru.
Dengan meletakkan juga blog kita di dalam BlogDirectory.
Nanti blog kita ada dalam list tu.
Kita pon boleh pegi kat blog orang lain jugak.

Jadi kepada yang bergelar moms,
Kalau suka, boleh la ke mombloggersplanet.com & daftar la kat situ.

Coretan: Best ape ada ramai kawan. Dulu chatting boleh dapat kawan. Skang ni dengan blog pon bole dapat kawan gaks.

1 komentar:

Jajadomaq 12:03 PM  

Akan mendaftar jugak....

10 min kemudian...

Sudah mendaftar.

Thx for info.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP