Pukul berapa orang ramai baca blog?

>> 08 June, 2009

Bukan baca blog je la.
Mungkin bukak FB, check email, tengok movie, dan sebagainya..
Mengikut kajian aku beberapa hari berdasarkan analisis yang dipaparkan, nampaknya orang ramai baca blog @ buat menda-menda lain pada pukul:

  1. 10 pagi
  2. 2 petang (Mond - Thurs) & 3 petang (Fri)
Aha! Tengok tu.
Kenapa time 10 pagi & 2/3 petang yek?

Aku rasa:
  1. Pukul 10 pagi sebab... konon-konon check email, terrrr check menda lain sekali.
  2. Pukul 3 petang sebab... otak memang baru nak lemau time macam ni. Baru lepas lunch. Nak-nak lagi hari Jumaat.
Jadi.
Bos-bos tu kalau staff anda agak-agak tak siap keje, cuba check pukul 10 pagi & pukul 2/3 petang dia tengah buat apa?

Hehehe...

Coretan: Aku ada masa lak nak wat kajian ek? Kwang3x. Aku pon sama. Sori bos. Hehe.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP