Sepagi di P1 wimax - meeting

>> 09 June, 2009

Hari ini ada meeting dengan P1 wimax, untuk kedua kalinya.




Building P1


Last meeting hari tu, pergi dengan Project Manager & Managing Director.
Tapi MD pergi dengan kereta lain la.
Dia naik BMW. Takkan dia nak naik kereta dengan aku. Huh.

Kali ni punya meeting pergi dengan PM & Executive Director pulak.
Dengar cerita, ED nak suruh aku drive kereta dia.
Alamak, takot la nak drive kete owang.

Rupanya takyah.
ED nak naik BMW. Maka. Aku pun kena la naik jugak kan.
Wah. Merasa gak naik BMW.
Ye la, selama ni naik kancil je...

Curik-curik amik gambar dashboard BMW

Sampai P1, lama betul tunggu.
Sempat jenjalan kat P1 Paddock.
Hari tu datang tak sempat jalan.
Ooo.. P1 Paddock tu tempat bayar-bayar bil, access servis P1 & ada la menda-menda lain.

P1 Paddock

Sampai bilik meeting, boleh order air.
Tick jer kat kertas tu.
Nak air apa. Cappucino? White Coffe? Milo? Teh Tarik? Semua ada.
Order jer. Sila-sila.

Dalam ni ada Cappucino

Masa meeting tu ada sorang Associate Director P1.
Ish. Aku perasan mata dia tengok orang lain macam.
Risau aku.
Dia tenung atas bawah orang yang duduk sebelah dia .
Aku terasa ngeri. Risau risau.
Macam gatal jer?
Ingat nak amik gambar, tapi takmo la.
Tak sampai ati, sebab dia gatal.

Namecard dia je yang aku bole letak

Balik meeting dah pukul 1 tengahari.
It's lunch time.
Singgah kedai Kak Jajad, beli soto dia yang sedap.

Silalah beli soto ini. Memang sedap.

Tu je la cerita sepagi sampai setengahari meeting di P1 wimax.

Sekian.

Coretan: Balik opis kena siapkan keje, bos besar dah tanya tadi dalam kete. Hehe.

2 komentar:

rohamia 2:53 PM  

wahh jal...ingat ko yg drive....n ingat ED belanjer mkn kat mana2 ...heheh

Jajadomaq 2:55 PM  

Bila pulak ambik gambar2 ni.. apsal tak sedar langsung???? Mana nak sedar... dok terkial2 tak tau nak jwp soalan2 P1 tu sebab dok tgk muka diorg yg cam bosan ja.... haih..... tak syok lak meeting dgn diorg hari ni kan?

Betul3... Director tu mmg cam gatal....... tu la sapa suruh pakai tudung singkat2??? padan muka :(

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP