Syasya, Puting & Kain

>> 14 June, 2009

Nak puting, nak kain.
Nak puting, nak kain.
Dialog Syasya kalau nak tido.

Dengan belon Dora yang dah takde + puting, kain.

Susahnya nak pisahkan Syasya, puting & kainnya.
Kalau kain tu takpe la jugak.
Puting tu, tak sesuai, Syasya dah besar.
Dah 3 tawun.

Time shopping pon kena ada puting & kain.

Syasya kalau tak dapat kain dia boleh idop lagi.
Tapi.
Kalau tak dapat puting, Syasya macam orang tak betul.
Ntah apa-apa dia buat nanti.

Pegi opis mama pon kena ada puting & kain.
Puting dah tercampak mana dah masa ni...


Macam kucing yang time gile lari tak tentu arah tu.
Macam tu la Syasya jadi kalau takde puting kain dia.

Masuk ward pon ada puting kain.

Dah macam-macam cara buat nak kasi Syasya lupakan puting & kainnya.
Tapi.
Memang tak berjaya.

Ni gambar malam ni. Tido ngan puting ngan kain, jugak.
(Gambar hampeh, camera hp)

Takpe la Syasya.
Lama-lama nanti dah besar mesti Syasya malu sendiri isap puting depan kengkawan.
Tunggu je la.

Coretan: Sebaik pempes dah boleh tak pakai dah.

2 komentar:

chuopa 9:15 AM  

ko dah try celup puting kat benda pedas pastu kasi kat dia? orang kata berkesan.. tapi aku taks sanggup nak buat kat anak aku... ehehhe

jellyna 9:17 AM  

menda pedas tak penah, tapi menda masin penah, Syasya suh basuh balik - camne?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP