DJ Lemon Rosemary Chicken

>> 05 June, 2009

Lepas baca review Rosemary Chicken dari Pn Sue, rasanya semua orang tergoda, tertarik nak mengorder ayam Kak Rosemary Chicken ni.

Aku pun sama la tergoda. Apa je yang aku tak penah tergoda. Hik hik hik.
Abahsyasya pun baca gak review Pn Sue tu & of cos la abahsyasya pastinya tergoda.


Malam tadi pukul 11 malam, kitaorg set order dengan kak Rosemary Chicken. Akak tu macam lmbt sikit balas.

Aku cakap dengan abahsyasya - "Mesti akak tu kata orang ni tengah gilakan ayam dia, tetengah malam buta buat order."

Sebenarnya, aku memang macam pernah ternampak gak ada orang cerita pasal Rosemary Chicken ni tapi Ieka, ko punya promosi tu kena lebih sikit nampaknya. Hehehe.

Apapun, kitaorg sekuarga tak sabar nak makan Rosemary Chicken Kak Didi & Abg Jaz tu.

Adakah betul,

rase sedapnye sampai sisa-sisa yg dah masuk dalam bakul sampah kat dapur pun masih ade bau menyelerakan. betul tak tipu....


Kita nantikan... Zassss

Coretan: Nak masak nasi ayam gak esok, takkan makan ayam jer...

4 komentar:

catz 10:31 AM  

rasa cam nak try gak nih ... tapi weekend je available kan ...

zulfarina zulkeple 11:28 AM  

iyeke best hurm nmpak cam best jgk ala tapi weekend jer ke klau weekend org sempat lagi msak kan lebih bagus kalu dia buat weekdays pasti ramai org order sbb balik keje kdg2 tak sempat msak tapi nmpak begitu menyelerakan

jellyna 3:57 PM  

a'ah, wiken je bule, saje nak mengetest ni, esok i bg review, kayy

suhanazainal 5:46 PM  

ko buat aku neves (ele cam aku lak tukang masak kan?)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP