Teset, T-shirt

>> 24 June, 2009

Ape ke menda ni ek?


Ini ialah custome-made tshirt.
Kita leh request apa-apa saje yang kita nak untuk letak atas tshirt.
Tukang jait tshirt ni akan jaitkan untuk kita.
Comel kan?

Ekceli dah berapa kali aku plan nak tempah kat minah ni.
Tapi.
Asikkk tak jadi.

Last-last berjaya gak aku tempah.
Tapi.
Lom siap lagi.
Tengah tunggu ni bile tokey dia nak pos.
Tak sabar nak tengok tshirt custom-made untuk Syasya.
Lalalala...

Coretan: Kalau nak mesti dapatkan jugak. Lambat pon takpe... Janji dapat.

4 komentar:

Jajadomaq 5:26 PM  

Lawanya... katner tempah? Berapa hinggit? nak gak la tempah..

jellyna 5:23 AM  

boleh tempah di sini http://didaijau.fotopages.com

yas,  12:56 PM  

jal aku dah singgah site nie tapi rege dia takder tulispun

jellyna 1:04 PM  

rege dia bergantung pada design ko nak, takde fixed price, tengok gak berapa jenis urup ko nak, tak silap aku satu urup rm2 kot, tapi depends la, ko kena kontek tokei dia kalau nak tau lebey lanjut

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP