Toyota Series

>> 10 June, 2009

Ish.
Adik sepupu aku ni nak tukar kereta.
Banyak betul duit dia.

Dia tengah pening nak beli kereta apa.
Ni semua senarai kereta yang dia tengah fikir.
Ish.

Toyota Estima - Hybrid

Toyota Honda Odyssey
(camne la bole silap ni, tak pasan ke logo Honda kat kereta tu, tq jijah)


Toyota Wish

Toyota Caldina

Semua Toyota dalam senarai.
Ok.
Toyota memang jimat minyak kan?

Hmm...Kalau aku yang disuruh pilih...

Kalau jangka masa panjang.
Aku pilih Toyota Estima kot.
Kot nanti anak ramai. Boleh sumbat semua. Senang nak bawak berjalan.
Takde tinggal-tinggal. Semua kena ikut.

Tapi.
Kalau jangkamasa pendek.
Toyota Caldina kot.
Mata sepet kat belakang.
Ada style lah!

Hmmm...Lambat lagi la nak dapat.
10 tahun lagi? Estima Hybrid?

Coretan: Berangan untuk orang pun jadilah.

6 komentar:

jijah 2:39 PM  

jal...honda odyssey...

jellyna 2:53 PM  

eh, a'ah la silap..mcm mana aku search google tadi jumpa lak, kwang3

jijah 3:08 PM  

ko edit balik..tapi jangan padam toyota, ko padam huruf H kat depan kete odyssey tu....ahhahahah

anon,  10:46 PM  

vote for caldina!!!mata sepet menggoda dan sangat kool.yehaa..

chuopa 11:02 AM  

anon itu adalah kak ain bukan?

jellyna 11:06 AM  

anon diterbalikkan jadi NONA. tapi kak ain memang suka caldina kan? tapi kenapa kak ain nak tukar nick jadi ANON?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP