Tragedi Pool Syasya

>> 12 June, 2009

Kalau nak tau.
Ini lah pool yang menyebabkan Syasya begitu fobia dengan swimming pool.
Oopss, bukan swimming pool saje.
Air laut pon iye gak.
Swimming pool ini terletak di rumah Uncle Bad Syasya di Alam Damai, Cheras.

Macam dalam gak kan pool untuk bebudak ni.

Pool budak kecik ngan pool budak besar

Masih gembira masa ni...

Aksi ni la yang menyebabkan tragedi hampir lepas itu berlaku. Dia takmo orang pegang.
Dalam gak pool budak-budak ni. Dekat nak paras dada Syasya, patutler...


Hmmm...
Apa kata.
Syasya mandi je la dalam pool ni kan.
Cetek je haaa..

Masalahnye, best ke air cetek gini? Janji ada air kot?

Tapi.
Kalau tak tengok, air cetek pun bole buat lemas.

Takpe.
Main air dengan kawalan orang-orang dewasa ye.

Coretan: Nak pegi air terjun pulak lah.

2 komentar:

Mak Ton 4:27 PM  

jal.. brape dh umuo syasya nih?? bila nk menambah lagik??? eheheh

jellyna 5:17 PM  

syasya umo 3 thn, insya-allah bln 11 tambah la sorang lagi..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP