Transformers - Revenge of the Fallen

>> 15 June, 2009

Aku takde la minat sangat tengok citer katun Transformers masa kecik-kecik dulu.
Budak laki cam sesuai la.
Aku cam sesuai tengok citer Jem.
Hehe.

Movie Tranformers yang first pun aku tak tengok.
Tapi.
TV mana ntah hari tu ada tayang Transformer movie ni.
Aku layan dan tetibe, macam best.
Memang best la gak citer Transformers the movie tu.


Tiba-tiba.
Rasa macam nak tengok kat wayang pulak Transformer-Revenge of the Fallen.
Tengok trailer cam best jer.
Hmm...
Boleh ker?
Syasya nak letak mana?


Sian la Syasya.
Tak penah la tinggal Syasya semata-mata nak tengok wayang.
Camner?
Tunggu DVD pirate je la. Ooopss...

Coretan: Start tengok wayang semula movie Upin Ipin, sebab boleh bawak Syasya.

3 komentar:

catz 4:18 PM  

transformers pun boleh bawak syasya hehehe ... agak ganas sikitz lah :D

akak gerenti akan tgk punya, yg first dulu pun best gilo, sure yg 2nd ni pun best gak ...

jijah 5:00 PM  

ok jer....jom gi ngan ammar, die minat giler transformer, dulu dia pelat, dia sebut robot armour (ejaan mcm hebat je kan) sebutan robot armer.

jellyna 5:25 PM  

ko ni suka suh syasya dating ngan ammar je kan, ni kisah percintaan dirancang keluarga ni~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP