Apa mau makan lunch ini?

>> 07 July, 2009

Hari-hari makan kat tempat yang sama.
Memang bosan.
Sekali-sekala kalau terasa nak makan sedap.
Kena sedapkan kaki nak berjalan ler pulak.

Aku takde choice sangat nak makan kalau kat area Megan Avenue ni.
Nak taknak kat fudcourt.
Ada satu restoran kat sini.
Dulu aku cam takmo pegi dah sebab dengar kes-kes tak menarik dari opismate yang makan situ.

Akan tetapi.
Lately aku macam bosan makan makanan fudcourt.
Dan.
Nampaknya aku terpaksa redah makan kat restoren tu balik.

Ekceli...
Makanan goreng-goreng kat restoran ni boleh tahan sedap.
Jadikan. Lupakan aje la kes-kes itu.
Selagi aku sendiri lom jumpa.
Aku teruskan jer makan.
Aci?

Hari ni makan mi sup.. Konyang den.


Secara tetibe...
Teringat cendawan goreng tepung lak.
First time makan, masa stadi kat Johor.
Sedap macam ayam (ye ke?)

Kadang-kadang aku goreng sendiri je.
Lama dah tak buat sendiri.
Macam nak buat je nanti..
Tengoklah kalau rajin.


Coretan: Mana satu ko nak masak ni Jellyna? Laksa? Cendawan goreng?

2 komentar:

rohamia 2:56 PM  

ntah bile ko snap gambar jal..emmm sedap tuh cendawan goreng....

jellyna 3:23 PM  

ko mana pasan, aku tengok ko dah menyental bihun sup tu dah, time aku tengah amik gambar nih, ekekekeke

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP