Apalah ertinya...

>> 30 July, 2009

Apalah ertinya...
Kalau lepas jer aku bayar tol, tak sampai 50 meter jer, terus jem macam ni?

Apalah ertinya...
Kalau duit aku yang diambil itu kalau aku tak dapat nak merasa kegembiraan selepas membayar tol itu?

Gile bodo jem mcm ni bebetul lepas tol

Ooo, ada orang buat/repair jalan. Kenapa ko tak repair tengah malam ek?
Saat orang tidak ramai la sangat di jalan raya? Kenapa?
Kenapaaaaa?


Panjang jugak jem tu.
Memang aku hangin + bengang.
Kat Mesia ni memang takde konsep berbaloi-baloi walau ko bayar tol semahal mana pon.

Rupenyer.
Bila aku sampai kat depan sikit.
Bukan orang repair jalan.
Tapi.
Macam ada satu geng kereta corak-corak ape ntah.
Benti kat Petronas tepi tu.

Rupenyer.
Orang semua sebok tengok kereta-kereta tu.
Lantas memperlahankan kete.

Huh!
Orang Mesia memang prihatin sungguh la.
Eksiden sebok nak tengok.
Perarakan sebok nak tengok.
Apa-apa pon sebok nak tengok.

Coretan: Muak dengan jem.

3 komentar:

Real Woman 10:16 AM  

tapi kan..kalau jalan yg 'free' jam nya lagi menyakitkan hati! itu belum ada kereta berenti tepi jalan nak tunggu member ke rosak ke hapa..semua kereta lain mcm slow down nak kereta yg berenti tu!!! arrghhh...

jai.jezz ^.~ 11:09 AM  

hahahaha.. serius aku gelak..!! wa kah kah..~ org mesia memang suker nyibuk.. aku pon suker gak menyibuk..hahaha..!!!

jellyna 11:14 AM  

kak real:
ok la tu, jem tp duit tak kuar drpd duit kuar tp jem?

jezz:
dia ni rupanye salah sorang rakyat menyebok tu~ ahahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP