Cheezy Chickaroni from KFC

>> 10 July, 2009

Cis.
Malam tadi kuar iklan kat tv.
It's tempting you knowwww...


Memandangkan dulu aku suka Macaroni & Cheese Kenny Rogers.
Skang dah kureng sebab dah tak cheezy.

Dengan kemunculan menu baru KFC ini.
Ia agak menggiurkan.
Berupaya menjejeskan air liur ini.
Berupaya menggantikan Kenny Rogers nye menu itu.

Memandangkan juga ia seperti menggunakan cheezy wedges nye topping itu.
Haruslah ianya sedap.
Kerana...
Aku memang suka cheezy wedges nye topping yang macam rasa twisties itu.

Jadi.
Memang sangat perlu aku beli makanan ini.
Nyam nyam nyam!

Jangan indah kabo dari rupa, udah lerrr.

Coretan: Tak jemu dengan KFC. Cane?

5 komentar:

jezz blog vacío..^__^ 1:17 PM  

weih.. bukan kew kena boikot..?? tp tak per.. boikot tak boikot aku tetap cr kfc gak esk.. la~ la~

evyn4ever 1:26 PM  

ala rasa cm nak makan jek..mcm best je..

Anonymous,  7:45 PM  

sudah try ! memang sedapppp.cheese tu sememangnya cheese dari cheezy wedges.meatball ayam also best!

kfc cheese fan,  7:52 PM  

harganya also best. jom jimat RM 5.90 plus 1 pepsi.memang good deal lah.kalau 2 orang makan boleh orde set E chickaroni dengan set C- 4pc nuggets+ cheezy wedges+ pepsi.so bole share chickaroni tambah 2pcs nugget & cheezy wedges.Hmm nyam nyam....super cheezy meal.

jellyna 9:23 AM  

jezz: dulu boikot, skang dah tak boikot, oopss

evyn: pegi la try...

anonymous: nyam nyam..

cheese fan: janji cheezy...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP