Dapat gak Chickaroni itu

>> 14 July, 2009

Dah berjaya dapat itu Cheezy Chickaroni.
Tapi.
Apesal ek tak sama macam dalam poster?
Selalu jek kena tipu dek iklan.
Dalam iklan gambar kemainnnnnn la cantik.
Dan.
Banyak.

Biasa la tu. Dah nama pon iklan...

Wow, nampak begitu lazat.

Tengok ni.
Dalam poster kemainn la pinggan mangkuk dia.
Aku dah set otak, pinggan cenggini.

Tetibe dapat.
Alah alah.
Bekas microwave ni jer??
Cisss.

Indah kabar dari rupe dalam poster.


Bebola pon tadek la nampak serangup macam dalam poster.
Bebola pun dah lemau.
Bebola memang betul ada 4 bijik macam dalam poster.
(Apesal asik sebut cam dlm poster jek? First impression maaa!)

Secara keseluruhannya.
Rasa tu sedap gak la.
Ye la sebab dek cheese sauce KFC yang letak kat Cheezy Wedges tu~


Gambar hiasan
(KFC bayar ke ek aku promote ni? Sudah tentu tidak)



Bole laa.
Kalau macaroni dia tu masak lama sikit lagi sedap kot.
Aku tak suka lak makan macaroni keras macam tu.
Agaknye tengok branch kot.

Memang branch KFC ni cam bongok sket.
Dah la bagi aku sudu kotor.
2 kali aku mintak tukar. Dedua kotor.
Dulang dia kasi kat aku pon ada sisa kotoran.

Bengong la wei.
Last-last, aku mintak sudu plastik jer.
Terjamin sikit kebersihan.

Sekian, kisah cheezy chickaroni saya.

Coretan: Nak beli lagi ke?

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP