Fella Design warehouse sale is back

>> 23 July, 2009

Saje je jenjalan kat Giant.
Nak beli susu Syasya.
Sambil tu nak JJCM.

Tetibe.
Ternampak lak warehouse Fella Design nih.
Hmmm..
Nampaknye memang tiap-tiap tahun Fella wat warehouse.
Macam dah tak heran lak dah.

Warehouse sale lagik.

Maka.
Aku pon ajak la kuarga aku skodeng apa ada kat Fella warehouse tu...

Konon-konon test la tu. Macam nak beli.
Aku suka biru plain tu. Tapi material fabrik dia cam kasar lak.


Ini antara kusi-kusi Fella yang sale.
Sume kusi munge-munge.
Sape suka kusi munge-munge bole la nak carik kusi kat sini.
Aku suka kusi takde munge.

Kusi munge 41% off. Bley ek kasi off camtu?

Nampak buruk ini kusi.

Kusi munge lagi. 46% off. Pelik la cara peng'off'an derang ni?

Tapikan.
Aku tengok banyak kusi-kusi Fella ni macam buruks ajer.
Ye la.
Dah nama pon warehouse kan.
Of cos la jual kusi tak laku, kusi lama, kusi tak glamer...

Tapikan.
Aku pon beli gak tahun lepas kusi tak laku tuh.
Kwang3x.

Tapi kusi aku still cantik je.
Sebab kaler dia kot.
Tu sebab la aku beli.

Sekian, time kasih.

Kusi = RM300, Stool = RM200

Coretan: Cuci mata jer...

3 komentar:

zulfarina zulkeple 5:55 PM  

munge2 cam cantik tapi aku pon tak suka jgk corak munge2 nih..tapi betul la discount nyer ada lak cmtu ek. Klau bentuk yg unik n agak futuristik skit mmg kat IKEA la

jellyna 9:07 AM  

hmm, ikea bukan futuristik kot?
Lebih kepada scandinavian & well designed furniture yang sesuai utk kegunaan & keselesaan pembelinye..
bukan futuristik~

jai.jezz ^.~ 9:15 AM  

ye lorr.. br pasan kusi2x fella ni burok nak mampos.. hehehe..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP