Follow blog sendiri?

>> 10 July, 2009

Sedang aku mengkaji-kaji rupa bentuk blog aku ni...
Tetibe aku terperasan sesuatu....

Ada gambar profile aku kat situ...
First row dari bawah, no.2, tetengah tu..

Aku follow blog aku sendiri???
Apekahhh??
Apehal aku follow blog aku sendiri yek?
Ape ke desperate sangat ko ni kak oiii??

Hmm..
Ekceli masa memula letak list follower ni.
Aku testing je add nama aku dalam blog ni.
Nak tengok kot jadi ke tak.
(Cover line la tuh)

Tapi.
Skang ni dah terasa mcm bodo ler plak.
Ok.
Aku nak delete nama aku dari memfollow blog aku sendiri.

Budusss.

Coretan: Macam ler ramai beno orang nak follow. Ala saje nak letak. Sekati la kan?

2 komentar:

jezz blog vacío..^__^ 10:47 AM  

hahaha.. jezz pon ari tu ter-follow blog sendiri.. tp dh delete blik.. malu wooo.. tp still leh cover.. ;p

jellyna 12:10 PM  

malu kan? kan?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP