Hadiah untuk mak

>> 27 July, 2009

Ahad hari tu besday nenekKlangSyasya.
Hadiah untuk nenekKlangSyasya dah lama dah diplan.

Kat umah nenekSyasya ada satu set pinggan gantung English style.
Dia beli time sale katanye. Murah satu set tu.

Aku tengok macam tak siap jer kat dinding.
Sebab seketul tu je.
Perlu tambahan lagi set pinggan munge-munge tu.

Lihat, kosongkan? Seketul je kat dinding?

Lantas.
Sehari sebelum besdaya nenekKlangSyasya.
Kitaorg pegi Romantika.
Kedai konsep-konsep English style ni la.
Ala-ala KK HomeDeco Mart tu jugak.

Fenin jugak kepala pilih.
Sebab pinggan-pinggan tu tak banyak yang berkenan di mata ku ini.


Last-last hamek pinggan bentuk yang gini.


Bila dah bagi hadiah kat nenekKlangSyasya.
Abahsyasya pon gantung.
Sebab tunggu punya tunggu punya tunggu atukSyasya (konon dia yg nak gantung).
Dia tak muncul-muncul. Sibuk kerja-kerja surau dia.

Skang dinding tak kosong lagi...

Hepi besday nenekKlangSyasya.
Hepi besday mak!

Semoga panjang umo, dimurahkan rezeki oleh Allah SWT.
Aminnn.

Coretan: Lepas jugak hajat ati.

2 komentar:

Real Woman 11:49 AM  

alamak bestnya kedai Romantika ni. Kat mana ek addressnya? Murah ke barang kat sini?

jellyna 12:34 PM  

kak real,
yang saya pegi ni kat Kajang, ada cawangan gak kat Ampang..

Rasa macam ada gak la kat Shah Alam, cuba skodeng kat Plaza Alam Sentral,ke SACC, ke Plaza Shah Alam (tetibe seme sopping kompleks yg ada kat SA lak i sebut), ekekeke

skang tengah sale, less di sana sini kat kedai tu. murah la agaknye, hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP