It's 31st laaa...

>> 31 July, 2009

Eh eh.
Hari ni bertarikh 31st July laaa.
Dapat pekena Baskin Robbins best gak nih.

Musti sodap ni.


Ye la.
Tauuu.
Orang lain bebile jer boleh makan BR.
Macam Maton.
Aku ni tunggu 31st jer baru aku nak beli.
Siannn...

Pastu.
Kalau nak beli time ni kan.
Pastinye kaum Cha Ya Nun Alif la yang paling hebat beraturnye.

Derang tu memang pantang menda memahal ada sale.
Memang derang la dalam list teratas.
Beratur sampai 2 kilometer pon derang bley.
Sanggup ek?

Ni macam ada ape ntah kat BR ni tapi tak paham cemana, info tak lengkap lak dalam website BR tuh.


Jadi.
Which flavour are you?

Coretan: Lazatnye eskem....

5 komentar:

Mak Ton 11:41 AM  

ko nih jal...
aku tuh beberapa bulan baru la skali mkn eskrem tuh...
kompol wit lu baru dpt mkn eskrem tu tau.. huhuhu....

jai.jezz ^.~ 12:13 PM  

naper kena tunggu smpai 31 hb ..???

jellyna 12:19 PM  

maton:
tipuuuu~ hehehe

jezz:
for every months yg ada 31hb, BR buat sale 31% terhadap kesemua eskem-eskem nyer...
http://jellynajal.blogspot.com/2009/03/baskin-robbins-abahsyasya.html

Real Woman 1:15 PM  

yea betul setiap 31st harusss pergi BR. Tapi kalau tak nak beratur pergi la ke BR Plaza Shah Alam yg mmg conform takde org!!heheheh

jellyna 3:09 PM  

kak real,
alamak, jauh lak aiii tp bestnye takyah beratur panjang, kat kajang lagi nak tutup lagi gile panjang berator, tensen tensen

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP