Jusco Bukit Tinggi, Klang

>> 28 July, 2009

Ish.
Kenapa la Jusco ni wujud time aku dah tak tinggal kat Klang?
Giler best terbaban la Jusco nih.
Segala menda feveret aku sume ada sini.
Kalau la aku tinggal sini lagi, forsure every wiken muka aku bertempek kat sini.
10 minit jer dari umah mak aku.
Hishhh.


Takpe la.
At least sebulan sekali aku still leh pegi.
Lalalala...

Sedang berjalan di tingkat atas.
Syasya ternampak ada satu tempat menarik kat bawah.
Terusss dia takde mood nak berjalan.
Otak dia dah pk nak turun bawahhh jer.

Kidz Art & Fun Zone ghopernyerr...

Budak-budak mana jer yang tak teruja tengok menda-menda nih.

Ah.
Malangnye Syasya macam tah pape.
Sekali lagi, dia nak membazir duit mak bapak dia.
Nak membazir RM5 plak. (Ye la, RM5 pon membazir amalan syaitonnn)
Isk budak nih.
Tak paham aku.

Tengok la dia boleh melepek kat sini. Dia takmo naik menda besar lagi hebat itu.

Sedangkan orang lain sume bergembira.
Ko bole buat muke cemek kat situ Syasya. Geramnyerrr!

Nak tau ape yang dia aim?
Ni haaa.

Permainan ini.

Rumah kecik ini.

Ketapi ini.

Istana kayangan ini.

............

Abahsyasya tengok jer laaa...


Itu jer yang dia aimed.
Yang besar-besar bagak adventurous tu.
Sowi, naik lori lahhh dia nak main.

Cis.
Tak best la Syasya nih.
Kwang kwang kwang.

Coretan: Adakah Syasya tak adventurous? Jangan Syasya, mama bukan macam tu~

3 komentar:

nonie 5:22 PM  

hahah anak aku terlebih adventurous la plak bila pi kat situ... segala mak nenek yg besar tu di panjat & lompat... aku yg naik risau tgk...

Anonymous,  10:14 AM  

jal, bestnye baca blog ko..dah lama kau x singgah..baynak betol update..aku baru start keje last week..btw, bende besar tu dipanggil inflatable.. :)

jellyna 12:26 PM  

zairah:
anak ko kompem adventurous. kontra sungguh ngan anak aku. iskk.

anonymous:
thank for the info.. err..ni awin ek (sambil memikirkan sape kawan aku yang tak kije or cuti panjang)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP