Konon nak karaoke, tapi....

>> 13 July, 2009

Abahsyasya kan...
Dah lama gian nak berkaroke.
Agak lama la kitaorg tak pegi karoke.
Sejak Syasya kena semput teruk masuk wad lepas kitaorg pegi karoke. (Oopss..)
Citer pasal Syasya tu ada kat sini.

Sian Syasya...
Lepas Syasya kena semput teruk tu.
Kitaorang memang sangat memilih tempat karoke.
Kitaorg kena pilih tempat yang dijamin tidak berasap rokok.

Setelah dekat nak 3 bulan tak berkaroke.
Setelah menonton Jangan Lupa Lirik.
Setelah peserta Jangan Lupa Lirik tu menyanyi lagu feveret seme orang kat karoke.
Abahsyasya menjadi teruja semula nak berkaroke.

Rasa-rasa apa ek lagu feveret orang karok yang dimaksudkan?
Hehehe.

Ala.
Lagu Akulah Kekasihmu - kumpulan Axl's. Betul ke nama kumpulan dia ni??
Aku cakap feveret, sebab hari tu pegi karok ngan adik aku pon, dia nyanyi lagu tu gak.
Abahsyasya of cos la kan.
Huahuahua.



Malangnya.
Dah konsep hari Ahad.
Seme orang nak bersuka ria.
Ingatkan pegi sepagi oren, dapat la bilik karoke.
Rupanye, tak jugak.

3 tempat karoke kitaorg p survey.
Green Box - Balakong, Music Box - Kajang & Superstar - Putrajaya.
Takde satu pon yang free.
Kalau free pon hage melampau tak hingat.
Tak kuasa la berkaroke bayar sampai puluh-puluhan ringgitssss.
Orang nak lepas gian jer.

Green Box - adik beradik RedBox yang paling disukai

Jadi.
Takde la dapat nak melepaskan gian.
Len kali je la.
Len kali booked dulu ye...
Jangan main redah jer.

Coretan: Ada banyak CD karoke dulu~

5 komentar:

chuopa 12:55 PM  

ahahha teringat zaman2 kenja gi karok kul 12... oppss...

jellyna 1:02 PM  

kann? aku masa tulis entry ni memang teringat zaman kita karoks~ sungguh memori

jai.jezz ^.~ 1:12 PM  

ala nyanyi kat umah kan sonang.. x yah membazir duit..

jellyna 1:19 PM  

ish tak best woo, kena pegi pusat karok baru lagi bole feel...

abahsyasya,  1:44 PM  

..semoga suatu masa, pintu hatimu kan terbuka..dan kita akan kembali bercinta lagi..kah kah kah

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP