Mengejar Cheezy Chickaroni

>> 10 July, 2009

Ala.
Tak dapat makan Cheezy Chickaroni...

Bile order jer 'akak' tu kata dah abishhh.
"Baru je abis kak. Lenkali datang awal sikit.." kata akak itu kepada akak ini.

Patut aku tengok atas meja org yang makan, takde pon yang makan itu~
Alalalalala.
Dah berdiri kat situ order je la menda lain.

Cepat sikit 'kakk'.

Tapi sebenarnya nak citer.
Yang menarik kat sini.
Cashier dia seme 'akak-akak'.
Konpius lak akak yg tulen ni sekejap.

Wajah dirahsiakan. Nanti kena saman kang.

Kat name tag nama Azie, kat mesin cashier nama Fauzie. Hihihihi...


Aku tengok gak manager dia.
Mana tau kot dia pon 'akakkk' jugak?
Oh tidak rupanye...
Kebetulan je kot.

Anyway.
Keje rajin-rajin ye nokkkk.
Sebaik korang tak sombong.
Kalau tak aku kutuk habis-habis dalam blog...

Coretan: Semakin pupus lelaki sebenar....

3 komentar:

miezi 11:45 AM  

ditempat saya pulak ada sorang cashier ni "abang-abang" yang saya ragu-ragu. Bila saya tengok nama kat tag lama-lama, dia marah, pastu cakap "pehal? aku perempuan lah".

Haishh..macam-macam sekarang.

jezz blog vacío..^__^ 7:09 PM  

hahahaha... 'kakak' tu mesti keje part time malam.. lalala~

jellyna 12:04 AM  

miezi: mcm penah berlaku jugak jer jumpa 'abang-abang', tapi lom sempat nak kena marah, hehehe

jezz: part time tatau ler, tp mesti denderang tu hosmet. hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP