MJ is a Muslim

>> 17 July, 2009

Aku ada dapat e-mail.
Cerita pasal kisah kematian Michael Jackson.
Dan kisah pengislaman MJ.

Panjang giler cerita dia.
Malas aku nak paste kat sini.
Nanti esok-esok e-mail tu spread lah kat mailbox korang.
Tunggu jer.


Diringkaskan cerita.
MJ sebenarnya dah rekod satu lagu untuk dinyanyikan di konsert kat UK nanti.
Tajuk lagu dia - Give Thanks To Allah.
Dia nak perform lagu tu dengan Yusuf Islam kat UK.




Hmm...
Cuba dengar lagu tu.
Memang aku dengar suara orang yang menyanyi tu ialah suara Micheal Jackson.
Memang macam suara dia.
Tapi tak tau la kot telinga aku salah dengar ke.
Wallahualam...

Renung-renungkan dan, selamat beramal!

Coretan: Another konspirasi. Huh!

2 komentar:

jijah 3:34 PM  

syahdu n sweet

email le ke aku

zulfarina zulkeple 10:55 AM  

yg tu bukan suara dia...yg tu suara penyanyi asal lagu tu klau tak salah aku namanyer zain bikha penyanyi palestin suara dia ni mmg mcm MJ..MJ mmg ada ura2 nak rakam smula lagu tapi tak sempat..ni source dr kwn2 aku yg mengkaji nyer la..lagi satu sebutan arab nye tu agak terang n nyata klau org baru aku rasa ssah gak kot nk sebut "ha" tu dgn betul walaahualam tak tau ler

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP