Oh English!

>> 16 July, 2009

Suka lak nak share cerita ni.
Salah satu sebab kenapa aku tak konfiden bercakap dalam bahasa Inggeris.
Aku taknak menda cani la berlaku kat aku..
Huahuahua.


But.
I'm not that stupid, okkkk!
Aku masih lagi boleh bezakan 'who' and 'how'.
Hehehe.

Coretan: Bahasa Melayu aku pun berterabur... English??

4 komentar:

jai.jezz ^.~ 10:12 AM  

hahahahaha...!! giloz arr klu salah speaking.. *me too* gelak jezz bler baca.. aduss senak perut.. ;P

chuopa 10:18 AM  

positive wey.. english dia terabur tapi jadi menteri gak.. so kalau ko yg bley bezakan how dgn who? harulsh pangkat lebih tinggi menteri kan?

Mohd Riziqin Hill 11:40 AM  

hahaha..

Mcmne la leh jd PM ni kalo simple english pun takleh ckp ;p


*nk apply position jd PM Jepun la pasni

jellyna 5:07 PM  

jezz: lawak kan?

chuop: betul la, kena positif kan? apa jawatan yg lagi tinggi dari PM ek? aku nak apply

reez: sori naik lori. kjal dah apply dulu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP