Rojak TTDI

>> 23 July, 2009

Aku bukan penchenta rojak sangat.
Jarang sangat orang offer rojak aku nak makan.

Tapi rojak kat sini aku macam suka lak.
First time try dulu sebab nak minum cendol.
Sekali tu saje try order rojak dia.
Eh cam sedap lak.

Jadi.
Bila lalu je sini aku macam teringat rojak dia.
Mesti nak singgah.

Nun di sana kedai rojak itu.
Depan Petronas TTDI tapi dah takde lak Petronas tu.


Bungkus rojak sutun 1, kak. Drive thru tu beb.

Siap dah bungkus.

Aku pon tak berapa nak reti sangat nak kasi review pasal rojak.
Sebab aku memang tak minat.
Tapi rojak yang ni sedap la pada tekak aku.
Sebab ada sutun kot?

Tatau la kan sebab aku jarang nak try rojak kedai lain.
Tapi yang penah aku makan dedolu pon rasa cam takde la sedap cam rojak ni.

Sebab sotong ke sebab kuah dia?

Coretan: Pecal pon tak minat sgt.

4 komentar:

i.z.m.a 12:46 PM  

hahaha.. hari² lalu, hari² nampak.. tapi bile teringin nak beli, time tu la die tak niage!! tension tul!!

yas,  2:45 PM  

ooo rojak tepi jalan tue ek, aku nengok ramai jugak orang beratur membeli rojak itu, tapi aku ntah tak terlintas nak beli tapi after baca citer kau nie, macam teringin pulak :P

jellyna 2:50 PM  

izma:
lerrr.. takpe hari2 lalu, bile-bile je bole beli. hehe

yas:
aku pon takkan benti situ kalau bukan kerana cendol. sebab cendol aku singgah situ.

Anonymous,  6:23 PM  

wei rojak kat ss15 subang jaya mmg best..nak beli pun beratur panjang.padahal van aje

anne

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP