Sabtu minggu ini

>> 06 July, 2009

Sabtu minggu ni takde aktiviti yang menarik sangat.

Seawal pagi dah kejut 2 orang umat yang suka bangun lambat tu.
Nak ajak ikut mamasyasya ni pegi kelinik.
Patutnya pegi check up minggu lepas.

Oleh kerana minggu lepas macam bz terlebih.
Jadi.
Tak sempat nak pegi.

Masa check abahsyasya tanya.
Dah tau ke 'gender' doktor?
Doktor Jamil terus cakap,"Perempuan."

Wah wah wah.
Feremfuan lagik?

Wah wah wah.
Tambah lagi geng girls dalam femeli.
Tahniah Syasya.
Syasya ada geng nak main masak-masak.

'XX' itu mengesahkan jantina adiksyasya. Huhu.

Abahsyasya tetibe jadi blank.
Dia tengah pk ape nak tukar untuk tajuk blog dia.
Aci ke itu macam?
Blog yang difikirnye???
Hehehe...

Ni gambar scan masa 1st check up 2 bulan lepas.. Tak nampak sangat lagi.

Coretan: Lagi 4 bulan...

6 komentar:

evyn4ever 10:07 AM  

wah...kalau lagi 4 bulan..akak skang 5 bulan ke?(ye ke ek?)

alia 11:50 AM  

waa...jal pregnant ke....tatau lak lia....bestnye...hehehe

jellyna 4:09 PM  

alia, a'ah - lia bile lagi nak tambah? hiihihii

Mak Ton 4:40 PM  

slagi blom kuar ada harapan tukao jantina..
member aku.. dr 4 bln hingga ke 8 bln doktor ckp gegirl...
lagi 2 minggu nk bersalin tetibe nmpk bird lak.. huhuhu
udah bli selimut pink... so anak laki nye kena pki selimut pink juer.. hiks...

abahsyasya 12:58 AM  

oh! bole ke itu macam..masih ada harapan nak belikan jersey Arsenal utk baby tu..bole mamasyasya?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP