Syasya's 1st Sand Art

>> 29 July, 2009

Rupa-rupanyer...
Syasya lagi suka menda nih.
Sand art nih.

Menda ni lagi boleh buat dia leka.
Daripada bermain menda-menda yang besar bagak tu.
Ceh. Nak yang senang-senang jer.
Memang la tak adventurous minah ni.

Leka Syasya main kaler-kaler.

Syasya kaler gambar Snow White.

Suke yek Syasya?

Siap leh pose senyum lagi.

Ish. Budak Cha Ya Nun Alif ni memang kacau tau.
Mana kaler Syasya pegang, kaler tu jugak yang dia nak pakai.

Tu nampak tangan dia mengulur tu nak amik sudu tu dari Syasya.

Dah siap, leh tampal kat fridge umah.

Memang carik pon tempat ada sand art ni.
Kat mana lagi ada ek?
Lenkali nak bawak Syasya lagik.

Oo lupe.
Ingat free sekeping kertas ni?
RM4 yek besar ni.
Nak besar lagi, mahal lagik.

Coretan: Kena sabo ler tunggu. Berjam jugak nak tunggu dia abis siap.

3 komentar:

Jajadomaq 9:58 AM  

Eh Jal. Kak Jajad pun dah bawak budak2 gi buat sand art ni kat giant kinrara... lagi murah.. RM3 jer sekeping.....

Lepas ni mau tiap2 minggu kena layan sand art... mmg diorg layannnnnnn..... siap ada art class kat situ.. Art Safari, tingkat 2 giant kinrara... try la!

kidz craft cottage 1:51 AM  

Dapatkan sand art kit untuk anak anda di http://www.facebook.com/profile.php?id=100001249342940&v=photos#!/album.php?aid=3657&id=100001249342940

Boleh main bila2 masa. Aktiviti utk seisi keluarga :-)

kidz craft cottage 1:59 AM  

Anak anda sukakan sand art? dapatkan sand art kit dalam pelbagai saiz dan gambar. Boleh beraktiviti seisi keluarga di rumah :-)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP