Tommee Tippie

>> 29 July, 2009

Seperti biasa.
Membaca blog memang mempengaruhi minda seseorang.

Baik dari segi cerita makan, cerita vacation, cerita barang-barang.
Pendek kata.
Sapa jer yang tak ter'influence' lepas baca entry-entry macam tu dalam blog.

Maka.
Kali ini.
Seperti biasa.
Terrr'influence' dengan entry dalam blog sorang kakak ni.
My new friend kesan dari berblog punya pasal. Hiihihi...
See? Blogging can also make frens.

Jadi.
Akibat pengaruh blog.
Aku menskodengkan diri ke Mothercare KLCC semata-mata nak skodeng Tommee Tippie.
p/s: Kak RealWoman, I tak sempat gi skodeng Mothercare time dia ada sale last week. So, this week gi tengok-tengok je la dulu...


Dem!
Aku memang terjatuh chenta la dengan ini Tommee Tippie.
Cisss..
Must buy item nih~

Halahai, comelnyerrrrr

Ciri-ciri Tommee Tippie.
Sila baca kat website Tommee Tippie ek.

Bottle Teats dia memang lembut gilosh.
Closer to Nature la katakan. Oopss. Tuuutttt~


Yeahh, akan ku beli nanti. Tunggu la korang.

Seperti biasa.
Mata ini juga terbabas melihat menda lain.
Oh sungguh ku berkenan baju belang kaler pink ini.
(Sape yang perasan, aku memang banyak baju belang. Aku memang suka stripes)
Oh belang belang...

So sweettt si belang ini...

Coretan: Kena wat wishlist edisi spesel ni.

5 komentar:

Real Woman 3:07 PM  

tu la akak dah suruh gi time sale dpt la 15% diskaun tak silap. Tapi mmg comei gilosh botol dia kan..especially yg pendek tue. eheheh..mmg kalau masuk mothercare rambang mata kan?? kalau boleh semua nak beli...*bahaya* :)

jellyna 3:43 PM  

isk, mmg comel gilosh baban botol dia, mmg akan mendapatkan ia nye, saya memang tak bole masuk mothercare, seme menda sy nak pegang, egegegege

suhanazainal 7:16 PM  
This comment has been removed by the author.
suhanazainal 7:16 PM  

aku first time melekat ngan tommee tippee mase terjumpa disposable bib dia. mmg tgh carik sbb mase tu nak gi jakarta.

pastu mulela angkat yg lelain, 6-way cup la, Weaning Bowls, etc.
paling best: Heat-Sensing Spoons, tetibe teringat kat barbie dulu2 yg baju dia boleh tukar kaler.

jellyna 9:20 AM  

nampaknye syamiel dah pakai dulu la tommee tippie, best kan? kan?

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP