Transformer 2 bertukar menjadi Ice Age 3

>> 14 July, 2009

Ingat plan lepas karoke nak tengok citer Transformers 2.
Bajet timing baik punya la konon.

Namun...
Impian tidak menjadi kenyataan.
Bilik karoke seme dah fully booked.
Tetibe macam terpaksa tukar plan.
Terpaksa tengok wayang le pulak.

Abahsyasya nak menge'book' tiket wayang

Yeay!
Dapat gak aku tengok Transformers kegilaan ramai nih.

Abahsyasya nak beli tiket...
Tetapiii.
Tetibe Transformers tayangan awal dah fenuhss.
Yang ada lambat sikit.

Alaalala.
Lambat sangat ler plak, nanti boring lakss kena tunggu.

Akhirnya.
Tukar plan tengok Ice Age 3 lak.
Tapi takde la yang 3D ek.
Kitaorg booked yang biasa je...

Tak jadi la tengok Transformers. Huhuhu.

Syasya kata nak tengok Upin Ipin.
Hello Syasya??
Syasya ingat citer Upin Ipin tu selama nye ke kat wayang?
Jadi dia bajet, kat wayang tunjuk citer Upin Ipin je agaknye..
Budak kecik, mana dia tau.
*Kes sebegini berlaku kerana citer Upin Ipin tu citer pertama Syasya tengok kat wayang.

Kitaorg booked kapel seat.
Wah, lama tak duduk kapel seat.
Dedulu time bercinta selalu la.
Biasa la tu.

Hmmm..
Last-last Syasya kata citer Ice Age ni tak best.
Dia cakap ni bukan citer I like to move it, move it (Madagascar).
Sebab aku yang kata kat dia tadi, kita nak tengok citer I like to move it, move it.
Alah-alah Syasya~

Coretan: Balik tu abahsyasya carik DVD pirate Transformer 2. Tapi, dah abishh. Bistu, wayang????

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP