Ala, semput pulak!

>> 23 August, 2009

Wiken yang tak berjalan tu Syasya dah start batuk-batuk.
Memang kat umah ada 'spare' obat batuk Kelinik Kita.

Maka.
Syasya diberi obat batuk tu jer la.

2 hari makan obat batuk.
Cam tak baik-baik jugak.

Ishhh.
Ni aku tak suka obat Kelinik Kita ni.
Memang ler murah. Dekat lak ngan umah.
Tapi.
Tak mujarab obat dia.
Syasya kena gak pi KELINIK MAHAL.

Maka.
Ke KPMC la kita...

Dah lama betul Syasya tak amik neb nih.

Dan. Kali ni memang lama (bengong ke mesin neb tu?)

Sepanjang masa dalam kelinik.
Memang kami 3 beranak pakai mask.

Ish.
Ada pulak orang duduk belakang ni terbatuk-batuk.
Tak pakai mask lak tu.
'Jual ikan!'

Syasya, jom kita tunggu kat luar.
Rimas! Risau!

Sesambil tunggu kat luar...

Simptom-simptom H1N1

Kalau banyak duit, bole screening kat sini jer, takyah p sepital gomen

Ternampak lak pesanan dari Agro Bank...

Pesanan dari Agro Bank sebelah KPMC~

Ehehe.
Betul jugak kan?
Asik pakai topeng jer sampai apa yang dicakapkan pon tak dengar.
Toksah la kan.
Bukak la kejap mask tu time nak bercakap.
Hehehehe....

Coretan: Bile darurat kesihatan ni?

2 komentar:

abahsyasya,  11:36 AM  

bank tu suruh bukak mask bukan sebab susah nak becakap..
cctv takleh cam kot2 ada perompak yg mengambik kesempatan..

jellyna 8:31 AM  

ooo, begitu~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP