Baju-bajuan

>> 03 August, 2009

Uik?
Jellyna suda jual baju kah?

Tiada dalam gambar, baju tido 2 pasang, 1 suar panjang polka dot.

Tadek lah...

Abis tu?
Baju raya kah?

Tak jugak...

Aritu masa abahsyasya menge'sort' baju-baju Syasya.
Rupanye.
Banyak betul baju Syasya yang dah kecik.
Sian Syasya. Dah lama tak sopping baju Syasya rupenye aku ni~

Jadi.
Aku pon berniat untuk menggantikan baju-baju senteng nan kecik itu kepada baju yang baru.
Itu pasal la secara tetibe, Syasya dapat selambakkan baju sekaligus.

9 helai baju+suar dalam gambar tu dibeli dengan harga rm50++ jerrr...
Berbaloi-baloi lak rasa nye.
Sebab sume ada 70% less kecuali skirt ijau tuh.
Yang lain sume baju jadi hage RM3 - RM7.
Branded lak tu.

Agaknye aku jer baru tau kot.
Reject Shop bile time sale bole ada hage camni.
Huhu.

Yang penting.
Skang Syasya suda ada baju baru pegi Taska Amira.
Selamat tinggal baju sentengggg!

Coretan: Rasa cam nak pegi beli lagi lak sementara sale nih.

3 komentar:

Mak Ton 12:59 PM  

huiiii......
murah ek...
nih yg sexcited nk g li gak nih...

Jajadomaq 2:58 PM  

huh.. melampau! Ni reject shop kat mana nih???

jellyna 4:01 PM  

maton:
aa p beli...

kjajad:
ni rejeksop kajang, nanti mcm nak gi skodeng mines nye lak, kot ada gak yg cenggini, best tu, baju blouse gap 6 hengget jer~

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP