Crocs Electro's

>> 25 August, 2009

Lama dah tak citer pasal Crocs.
Aritu kan, ada peminat nampak anak David & Victoria Beckham pakai Crocs.

Sumber dari: Crocs Blog

Cun gak Crocs yang anak derang pakai tu.
Rasa cam takde jer kat Mesia?
Ke aku yang tak perasan?

Ni la kaler & jenis Crocs yang anak David & Posh Beckham pakai...
Red and Navy Electro's - Cun eh?

Yang pasti, of cos la takde kat outlet kan.
Hehehe...
Kalau ada kat butik pon, tentu-tentu lah aku tak perasan.

Aku tak berapa nak skodeng sangat Crocs bebudak kat butik.
Budak nye Crocs kat butik mahal.
Tak kuasa aku nak belikan.
Pakai kejap jer.
Baik beli aku nyer Crocs.
Lebih berbaloi-baloi.
Kwang3x.
Sori yek Syasya...

Kan best Syasya pon ada satu Lavender and Purple Electro's nih.

Hmmm..
Cun la Electro's nih.
Berkenan lak~

Coretan: Nak beli Crocs lagi kah?

7 komentar:

Real Woman 1:22 PM  

dah berapa bnyk crocs da!! eheheh tapi mmg cun elctro merah tu! ke sebab nampak anak beckham pakai! heheheh teruk i ni kan!

suhanazainal 1:24 PM  

romeo dah sejibik macam becks mase mude2 dulu.

jellyna 1:56 PM  

kak real:
memang cun kot. bukan sebab anak beckham yg pakai (cover la tuh~ hehe)

sue:
orang suh tgk kaki bukan muka. hehehe

sya07 2:52 PM  

member opis ada la jual electro ni..tapi susah sket, dalam katalog macam2 bagai jual, seme jenis electro ada..tapi time dah mengorder, seme takde..huhuh..mmg kena gi beli sendiri kat kedai...

jellyna 10:03 AM  

sya:
ye ke, hage mahal ke murah dari butik, original kah? ala, beli kat kedai je la lagi feel.. hehehe

sya07 8:38 PM  

rasanya murah dari kedai..bes2 kalau tgk dari katalog..tapi tgk nasibla, sya orderkan untuk orang lain aritu, banyakk, last2 1 pun takde saiz..huhuh...kalau ikut kata member, mmg ori..sya pun tak reti nak tgk ori ke tak..huhuh..kalau nak tgk macam2 pesen, nanti kita emailkan katalog tu..amik ilham..hehe

Anonymous,  12:54 PM  

anak aku ada sepasang..terbeli masa sale kat ikano..kale pink n brown..lawa la jugak..hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP