Dinner malam ini

>> 06 August, 2009

Lepas makan megi tomyam.
Abahsyasya tak kenyang lagi.
Terus dia order Pizza Hut soh delivery ke umah.

Dalam pamplet kata 45 minit dah sampai.
Order kol 8.30 pm.
Pizza sampai kol 10 pm.
Ape kes?

Budak Pizza tu sampai dan berkata, "Sori bang, sesat tadik."
Cehh.

Lain kali.
Semua penghantar piza atau ape-ape saje yang ada delivery ke rumah kena pakai GPS.
Takde alasan nak sesat-sesat dah.
Kompem sampai umah orang.
Takde la kebulur orang tunggu pizza sejam setengah.

Sampai jugak ko si piza.

Satu untuk abah, satu untuk mama.

Eh lupa.
Tak abis pon sebenarnya piza dedua tu.
Ada 5 slices lagi yang tinggal.
Esok pagi, mama nak bawak gi opis.
Bekfes piza.

Syasya? Krohhhhh!

Coretan: Kadang-kadang rajin nak masak, kadang-kadang malasssss!

5 komentar:

abahsyasya,  10:23 AM  

lah...bawak semua pegi opis ke? takde tinggalkan barang sekeping 2??
syasya..jom pegi makan KFC dua orang..

jellyna 10:25 AM  

bwk dua je la, ada dlm oven tu lagi, check lerrr

Mak Ton 11:41 AM  

korang perang mulut kt sini ke??
ekekek...

jai.jezz ^.~ 11:47 AM  

hahahaha... betul-betul.. kekadang malas betul nak masak.. cara paling senang order fast food jer..

jellyna 3:48 PM  

maton:
tu la pasal.

jezz:
masak pon kena ada mood gak. kalau tak nanti mesti masak lauk tak jadik. hihii

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP