Hand made t-shirt untuk Syasya

>> 02 August, 2009

Akhirnya.
Siap & sampai jugak menda yang dah lama ku nanti kan ini.

Pos Ekspres - TIDAK di jamin sampai esok?

Taktau la.
Sama ada orang opis yang simpan pos ekspress aku ni lelama.
Ataupun.
Memang pos ekpress ni yang lembs?

Tarikh pengeposan = 27/7/09.
Tapi.
Dapat kat aku = 31/07/09.
Entah??

Cantik kaler teset pink ni. Tokey jait yang carikkan.

Apepun.
Aku dah dapat baju Syasya ni.
Dekat sebulan gak la aku tunggu (entry 24 Jun 2009).

Eh tapikan.
Aku rasa macam 3 bulan je lama nye.
Sowi ek Cuda.
Rasa cam lame rupanye tadek la lame sangat.
Hehehe.

Kreatip!
RM30 jer siap t-shirt sekalik.


Sebenarnya.
Aku request suh letak 'taik lalat' kat gmbr ala-ala Syasya tu.
Tapi.
Lupe agaknye dia.
Takpe la. Nanti aku jait sendiri taik lalat tu (ada masa ke??).

Syasya tiru pose sama cam kat teset.

Syasya memang suke giler dapat t-shirt ni.
Syasya kata cantiknye t-shirt ni~
(Memang la cantik Syasya, sape lak yg tempah?)

Cantik kan teset Syasya?

Jadi.
Kalau sesapa minat nak tempah hand made teset ni.
Tak kisah untuk apa sekalipun.
Leh contact minah ni: Siti Syuhada 016 629 1551 ataupun email je kat dia syudazenal@yahoo.com

Menurut kata tokey teset ini...
Kalau nak cepat siap, beli sendiri t-shirt & anta la t-shirt kat dia.
Ini akan mempercepatkan proses pencarian t-shirt oleh dirinya.

Pehtu.
Tokey teset kata lagi...
Proses dia nak membuatnye pon bukannye senang.
Nak design katun dulu.
Nak tampal gam lak lepas tu.
Nak tunggu gam kering la pulak.
Nak jait lak lepas tu.
Nak mengepos lagi.
Seme tu amik masa.

Jadi.
Don't aspect cepat sangat siap yek.
(Aku la tuh~)
Tapi tadek la lama sampai 3 bulan macam yang aku cakap.
Aku yang poyos. Hehe.

Sekian, promosi saya untuk
didaijauteeshoppe teset.
Terima kasih.

Oopss lupe.
Saya memang amat berpuas ati dengan t-shirt yang saya dapat itu.
Sangat kemas buatannye.
Memang kompem nak tempah lagi nanti.

Coretan: Nak tempah untuk Syasya & adiknye laks nanti.

4 komentar:

jijah 9:23 AM  

owh tidak...aku sangat teruja...

hmm... teset utk yayah, mama abang ngan adik..pastu jalan sama-sama...mesti semua pakat jeles nengok kitorang...

tapi macam nak belajar jugak la wat mende tu...(aku kan suka ajer, menjahit-jahit ni)

jellyna 10:40 AM  

jijah, ko tempah selai utk reference, pastu ko jait la sendiri lak, i know u can do it.
jijah, nak tempah langsir raye kat ko (sekali lagi), akakaka
aku jeles la ngan org pandai jait nih

jijah 1:00 PM  

serius ke ko nak tempah kat aku ni... aku jahit lurus jer tau... scallop, ke ape ke, mmg aku tak reti

jijah 1:02 PM  

takpon, nanti aku email la kat dia, nak minta tunjuk ajar... hehhe, suka aje aku jait-jait ni, tapi, aku tak se kreatif.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP