Ikea - Raya Special Deals

>> 21 August, 2009


Buat peminat Ikea di luar sana yang seperti saya.
Ni ada sedikit sale dari Ikea untuk kita semua.

Dalam banyak-banyak menda yang Ikea iklankan itu...
Apesal dia nak kasi murah acuan beskut bentuk kuda ek?
Ada kena mengena ngan raya ek?

Ooo.
Sebab raye orang nak buat beskut raye kot.
Tapi.
Orang tak buat kuih raye bentuk kuda kot?
Kalau krismas takpe kot?
Ape-ape lah.

Ikea EXPEDIT Coffee Table - White

Eh.
Aku macam minat lak kat Expedit Coffee Table tu.
Tapi yang kaler putih.
Yang kaler putih takde murah. RM229 hagenye.
Cuba sopping kat sini.

Tapi.
Takmo lah.
Aku takmo coffee table yang bucu dia tajam-tajam la.
Bahye untuk kanak-kanak di rumah.

Nak carik coffee table yang takde bucu tajam.
Kalau boleh nak yang bentuk bulat.

Macam...Ikea IMFORS Coffee Table

Camni ke...

Ish, spesel ek bentuk camni?

Ni pelik lak kaki dia. Tapi cam bahye jugak jer.
Terselit lak tangan kepala budak kat kaki meja tu.


Kalau tak bulat pon.
Yang macam ni pon ok gak...

Simple

Ok.
Dah abis berangan.
Nak add dalam wishlist - White Coffee Table
Lalalalala.

Coretan: Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak~

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP