Jom Main Johnson's baby powder

>> 03 August, 2009

Sedang menyefing-nyefing (surfing).
Terjumpa lak ads pasal Jom Main! Johnson's baby powder ni.
Macam kiut jer.
Maka, aku pon terjah masuk.

Eh eh.
Macam best lak website ni.
Untuk ibu-ibu seperti saya ini.
Lantas.
Segera me'register'kan diri menjadi member.
Walaupun sebenarnya Syasya memang tak pakai bedak.
Tak bole pakai bedak kerana kulit dia sensitip pada bedak.
Syasya leh pakai losyen jer.

Tapi.
Jom Main! nyer website ni banyak info berguna untuk parents.
Part yang aku suka sebab ada idea-idea permainan untuk kanak-kanak pra-sekolah macam Syasya.

Best nih!
Pasni boleh ajak Syasya wat macam-macam aktiviti.
Lalalala.

Jadi.
Kalau nak tau lebey, sile la pegi ke Jom Main! Johnson's Baby Powder yek.

Coretan: Senang dengan ICT (wah, boleh masuk contest HotFM nih).

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP