Ke opis mama, again?

>> 24 August, 2009

Yep. Bukan pertama kali.
Rasanye dah kali ke-3 kot?

Main atas meja mama. Sebaik meja besau. Nak main kat bawah sempit lak.

Syasya kalau kena semput jer memang mama risau nak anta taska.
Nak kena sihat bebetul baru leh pegi taska.
Semalam mama dah coti.
Takkan nak coti lagi.

Maka.
Jom Syasya, pegi opis mama...

Sian Syasya kena tido atas meja. Tak selesa...

Sebaik Syasya memang tak ngacau mama wat keje.
Syasya anak yang baik.

Ok Syasya.
Masa dah time.
Jom kita balik!

Kat bawah. Mask tak tutup idong pon?

Pose sekejap la kan. Bukan selalu dpt ikut mama p keje. (Bukan dah 3 kali ke?)

Coretan: Alhamdulillah, the semput is gone oredi...

6 komentar:

jijah 1:30 PM  

syian syasya, tapi, tangan tetap maintain terkepot

jellyna 1:46 PM  

kannnn??? aksi gratis semasa tido...

jijah 1:53 PM  

aku penah sekali terperasan, ammar pun terkepot gak tangannyer, pastu aku dah lupa nak nengok lagi

nanti aku observe lagik

jellyna 2:07 PM  

kalau betul terkepot, amik gambar letak dlm blog, meh kita compare kan mereka berdua, ekekeke

sya07 2:50 PM  

uih, cam tau je bag yang sya2 galas tu...upin ipin ek ek ek..hehehe...dhiya pun ada 1, tapi sebabkan besau n tuannye kecik, tak dapek nak pakai lagi..huhuh...

jellyna 3:23 PM  

sya:
a'ah, betul betul betul! bag upin ipin la tu, ehehehe, nanti dhiya dah besar, dhiya pakai lak yek~ hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP