Langsir Untuk Raye

>> 09 August, 2009

Takde.
Bukan nak beli pon.
Saje je nak berangan.
Saje je nak tengok-tengok.

Sempena MegaSale Malaysia.
Kat mana-mana ada sale.
Rugi je kalau tak sopping.

Tapi.
Kalau nak sopping pon duit tadek.
Camne citer lak?
Huhuhu.
Kesiannn...

Berangan je laaa.

Langsir ni macam langsir yang glamer-glamer skang ni. Lepas less RM9 jer semeter.

Cantik ni kalau nak wat sheer curtain.
(Ape ko buat celah-celah tu Syasya?)

Yang ni pon cantek gak wat sheer curtain.

.....
Ye la.
Kalau beli, sape nak jait kan?
Menci.

Coretan: Kena tukar langsir gak tapi...

4 komentar:

||Mrs. Izwan|| 11:18 PM  

Puan Jellyna, Kat ner ni yek? cam menarik je kain² nye. tgh mencarik gak ni..

Real Woman 12:29 AM  

lawa-lawa..tapi i selalu gi SSF curtain je senang diorang terus jahitkan. Quality jahitan pun bagus and choice pun bnyk jugak.

jellyna 9:08 AM  

Mrs Izwan:
Yang saya pegi ni Kamdar jer..

Kak Real:
Ok tak hage curtain kat SSF tu kalau siap tempah?

jijah 12:50 PM  

nak tempah kat aku jauh sangat ek....ehehehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP