Lemony Snicket's - A Series of Unfortunate Events

>> 28 August, 2009

Tetibe malam semalam dapat tengok telibisen.
Ye la kan.
Selalunya.
Syasya konker telibisen sepanjang masa.
Tak dapat orang lain nak tengok telibisen.
Asik-asik Syasya. Asik-asik Syasya.

Bukak TV2.
Macam ada citer best lak.
TV2 memang banyak tayang movie best-best skang ni.


Nape ek aku tak penah tau ada citer ni?
Tapi abahsyasya tau citer ni.
Aku memang ketinggalan zaman bab-bab movie ni.

Best citer ni.
Kisah 3 beradik Baudelaire yang kematian mak bapak dibunuh dek Jim Carrey (Count Olaf) yang tamakkan harta.
3 beradik ni ada keistimewaan memasing.
Jim Carrey keje nye asik nyamar supaya dapat rampas harta mak bapak derang tu.

Sunny Baudelaire (gigi kuat giler), Violet Baudelaire (inventive) & Klaus Baudelaire (intelligent)

Biasa la.
Kalau citer Jim Carrey, mesti la watak dia suka nyamar-nyamar tu.
Aku tak minat Jim Carrey sangat sebenarnya .

Akan tetapi.
Sebab 3 orang budak yang kiut dalam citer ni.
Dan.
Jalan citer yang best.
Aku layannn...

Ok.
Best citer ni.
Aku suka.

Coretan: Bile lagi nak dpt tengok tv pasni? Oh Syasya...

4 komentar:

i.z.m.a 11:02 AM  

beli la satu lagi tv.. abis citer, hehehehe

jellyna 11:06 AM  

tapi nak astro jugak, cemana? tambah gak astro decoder? meh kasi duit meh

abahsyasya 11:45 AM  

beli lagi satu TV..pastu beli DVD cite katun..biar syasya tengok berulang kali sampai dia boring..amacam?

jellyna 12:06 PM  

eh betul la, kan nak dpt tv free seketul balik klang ni, jom kita beli dvd player seketul, pastu beli dvd katun banyak-banyak.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP