Sedara Optimus Prime

>> 20 August, 2009

Tambah gambar sket, kasi senang nak compare~


Ni la sedara kepada Optimus Prime.
Kuarga si Syasya.

Time kasih Optimus Prime kerana sudi menjadikan kami sedara kamu.
Kami memang suka.

Memang terasa macam Transformers lak pakai menda ni.
Walaupun lemas, ku gagahkan jua.
Takde la best sangat pakai menda ni.
Tapi.
Prevention is better than cure.
Baik ler pakai.

Produk mesti pakai.

Time ni kalau ada cili terselit kat gigi pon orang tak nampak kan?


Time pakai menda ni.
Memang terasa selamat & menyelamatkan.
Time bersin pon leh bersin tanpa was-was.
Bersin jer la kat memana ko nak.

Pehtu.
Bau yang tinggal kat topeng tu.
Paham-paham je la.
Aku sendiri pon tak tahan bau air liur sendiri.
Hehehe. Bongok + Budus!

Balik umah, buang jer la mask itu.
Esok pakai mask baru.
Hehehe.

Coretan: H1N1, H1N1, go away...

3 komentar:

Real Woman 9:41 AM  

hahahahah betul2 mcm optimus prime!

.:mUnies:. 10:00 AM  

syasya kaver perut..macam kurus je..huhu

jellyna 11:34 AM  

kak real:
kan? cam sedara kan?

munies:
memang kurus pon~ ehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP