Twister Tropicana Vs Peel Fresh

>> 05 August, 2009

Selalu macam suka beli Peel Fresh jer kalau nak minum air oren.
Sebab oren Peel Fresh ada serpihan-serpihan air oren dlm tu.

Pehtu.
Aritu abahsyasya cam nak terai & telah membeli Twister Tropicana.
Sebab tengok macam best.

Sekalitu memang best lak air oren nye.
Ada gak serpihan-serpihan oren.
Rasa oren lak macam oren Tang tu.
Ish. Sedap sedap. Lenkali nak beli lagi la.



Coretan: Asik jadi ambassador tak dilantik jer. Takpe la, sharing is caring.

4 komentar:

Real Woman 10:07 AM  

i suka trop twister jugaks walaupun rasanya manis sikit dr peel fresh! tapi jus oren goodday lg vass!!!

jellyna 10:37 AM  

errr, goodday bukan susu ker? i bab ada susu-susu ni mmg payah sket, padahal takde la rasa susu pon kan, goodday orange tu susu rasa oren la kan?

jijah 1:44 PM  

a'ah la jal, good day tu susu oren, kan aku suker minum tu, tapi sekarang, aku lagi suka peel fresh, penah cuba tropicana, tapi mcm juicy sangat la rasa dia.

jai.jezz ^.~ 11:48 AM  

ermm.. mana lagi murah tu yang jezz beli.. hahaha.. kemut sungguh.!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP