12 Ramadhan 1430

>> 03 September, 2009

Ayoyo.
First time tak bangun sahur hari ni semalam.
Ngantuk punya pasal.

Abahsyasya punya pasal pon ada gak.
Sape suh ajak aku jenjalan sampai tengah malam?
Kan aku dah ngantuk tahap cipan tenuk.

Tapi.
Sebenarnya niat abahsyasya tu baik.
Dia ajak pegi sopping frozen food.

Katanya...
Senang nanti aku masak sahur.
Takyah susah-susah masak lauk pauk bagai.

Huhu.
Time kaseh abahsyasya.
I lap u~

Jadi.
Kitaorg pon mula memilih...

Takde la aku beli sume frenfeter nih, aku amik yg Cheese jer~

Dan pilih...

Tidak lupa juga, Hashbrown.

Pilih lagi masuk dalam trolley...

French Fries utk abahsyasya
Curly fries untuk mamasyasya

Dan.
Tidak lupa juga.
Frozen food ini.

Kitaorg amik Fish Fillets yang biasa tu.

Dan sebenarnya.
Aku cam dah lama teringin nak makan Fish & Chip.
Asik tengok entry orang lain pegi makan Manhattan Fish Market.

Nak pegi cam jauh jer.
Ntah kat mana-mana ntah branch yang ada.
Takde kesempatan plak nak pegi weekdays, mahupun weekend.

Fish & Chip. Nyam! Nyam!

Maka.
Nanti kita wat sendiri je la Fish & Chip.
Tungguuuu.

Coretan: Mampukah ku bertahan sehingga buka tanpa sahur? Insya-Allah...

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP