31 perisa baru donut Big Apple

>> 02 September, 2009

Oleh kerana Syasya tak puasa.
Jadi.
Syasya kena makan.
Taktau nak belikan Syasya ape.

Syasya skang dah cerewet makan.
Tu sebab Syasya dah kurus.

Sambil jenjalan JJ.
Tetibe teringat donut.
Boleh la belikan Syasya.

Nape Syasya amik gambar gigi cani?

Rupa-rupanye.
Big Apple ada banyak perisa baru sempena Mendeka (Syasya yang sebut cani).
31 jenis donut baru.
Wahh.
Rambang mata sekejap.

Sementara Syasya pegi beli PopCorn Wayang (Syasya yang kata) ngan abah.
Mama pon belikan la Syasya donut-donut seperti di bawah...

Bole tahan. Sebab ada walnut cincang.
Ni sedap gak. Raspberry cream cheese tu ok.
Tak manis sangat macam Pink Twister.


Kepingan-kepingan flakes di atas tu lemau la.
Kalau rangup lagi sedap.


Ni biasa ler. Aku nyer feberet, Oreo.
Sedikit penambahan Vanila cream kat tengah jer.


Ni pon sedap gak.
Ingat belikan untuk Syasya tapi dia makan sikit jer.



Kesimpulannya.
Beli untuk Syasya, tapi orang lain yang makan.
(Lepas buka pose lah).

Coretan: Malam tadi dapat makan ciskek. Nyamm!

4 komentar:

suhanazainal 1:40 PM  

kami juge baru perasan kehadiran perisa baru ni ahad lepas! tak sabo nak try. nanti lepas raya lah kot. baru feel.

zulfarina zulkeple 2:15 PM  

wah nmpak mcm sedap ler aryna pasti suka berry bambi tu sbb ada buah strawbery kan aku lak rasa mcm nk try yg kacang ish rasa mcm nk p aje mines tu

Real Woman 10:43 PM  

eeee i pun suka oreo donut tu!! haisshh ada tambah vanilla cream kat tgh tu bagus gak..boleh tambah kalori ku!! eheheh. syasya kenapa syasya makan donut tapi body maintain je hah?? auntie jeles la!!!

jellyna 1:18 PM  

sue & zul:
sile lah beli ye~

kak real:
wah, sama taste kita nih, sedapkan oreo. lalala..
"auntie, syasya memang bernasib baik dapat body camni" - jawab syasya

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP