Ampang Park - Terjah Raya

>> 11 September, 2009

Tak sia-sia menggagahkan diri menuju Ampang Park.
Dapat gak seketul jubah raya berwarna biru.

Bukan tangkapan sebenar.
Tapi cani ler suasana kat sinun time perayaan.


Sebenarnya.
Hati sudah risau.
Tinggal 9 hari lagi nak raya, selai baju raya pon takde.
Gile selamba-mambe.

Dan sebenarnya lagi.
Tahun ni ingat nak bertemakan oren sekuarga.
Tapi.
Ingat senang ke nak carik baju siap kaler oren dengan saiz sesuai?
Oh no no no.
Tidak semudah itu.

Maka.
Kita kasi 2 option kaler tahun ni.

Tak dapat oren, biru pon bole.
Tak dapat biru, oren pon bole.
Dapat baju ada biru oren lagi bagus.

Haha.

Banyak baju pesen tangan camni. Lengan belon pon banyak. Trend eh?

Ok.
Dah dapat baju raya aku.
Pasni turn Syasya & abahsyasya plak.
Cepat-cepat.

Errr...tudung?

Coretan: Ish, terkenang satu jubah oren yang lawa tapi takde size.

5 komentar:

suhanazainal 5:20 PM  

agak lambat ko soping raye taun ni? compare ngan taun lepas, korang satu family siap tempah lagi sumer baju ijau kan? bz ek.

Real Woman 7:24 PM  

baru nak carik bj raya?? mmg menguji kesabaran la nak matching2 kaler ni kan.. nak cari baju anak pun susah. i plan next year nak beli satu kayu pergi tempah..habis cerita!!

jellyna 10:28 AM  

sue:
kan? giler lambat kan? bukan bz tapi.... lalalala

kak real:
kan? dpt sorang punya baju, then carik yg lelain nye plak, paling mencabar baju kurung budak feremfuan la, ishh, susah nak menepati citarasa

Anonymous,  6:12 PM  

eh jal..ko citer pasal baju..aku tingat baju ijau sedondon ko sekali dgn payung..hahaha


~kenah

jellyna 10:17 AM  

bongok ko kenah!!!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP