Expedit Coffee Table

>> 23 September, 2009

Dulu kan pernah cakap nak beli coffee table.
Tak lengkap lak rasanye rumah kalau takde coffee table.
Lagi-lagi time raya ni.

Tiba-tiba...
Terasa takde tempat nak letak kuih raya.
Tiba-tiba...
Terasa macam nak membeli sebijik coffee table sempena raya.

Maka.
Ke IKEA lah kita...

Kalau ikut wishlist dulu, takmo coffee table yang ada bucu tajam.
Akan tetapi.
Bila dah sampai kedai Kak Kiah a.k.a IKEA.
Yang takde bucu tajam tu agak mahal.
Bajet takde lah.

Dan.
Dari dulu lagi memang dah berkenan kat Expedit Coffee Table itu.
Kaler putih.

Tapi.
Bila sampai sana takde putih.
Yang ada kaler walnut & birch.


Memandangkan takde kaler putih.
Kaler walnut pon cun gak.
Matching la dengan Fella Design nye kusi tu.
Boleh laaa...

Kita rembat seketul.
Yang penting, kena beli gak coffee table.


Dan.
Inilah coffee table di rumah saya.
Boleh letak kuih raya nanti.
Lalala...

Bucu tajam tu.
Nanti kita letak pelindung bucu plastik tu.
Takde masalah.

Coretan: Juga sebagai hadiah untuk diri sendiri~

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP