Hari Kedua di Hari Raya

>> 24 September, 2009

Raya pertama.
Dah abis dah beraya semua rumah sedara-mara Beranang.

Plan raya kedua?

NeknyangSyasya kata nak pegi beraya umah nekUsuSyasya kat Saujana Impian.
Eh eh?
Kan sama area dengan umah Syasya?

Hmmm...
Maka.
Abahsyasya pon mencadangkan open house mengejut diadakan.
Alang-alang dah memang semua ke Saujana Impian.
Meh ler sekali harung beraya.

Dan.
Dengan itu.
Kena la fikir menu apa nak dijamu kepada tetamu-tetamu yang datang nanti.

Mee Udang & Spageti Bolognaise

Oleh kerana nak cepat & nak senang.
Kita masak mee je la yek.
Menu mee udang pon muncul.

Tapi.
Bebudak nanti mesti tak minat makan mee.
Apa kata kita buat spageti juga?


Time ni tak ramai lagi

Time ni dah ramai, semua dari umah nekUsuSyasya

Nampak gembira mereka semua kan? Kan?

Ramai gak sedara-mara yang datang.
Penuh rumahku yang kecik itu~
Ye la.
Raya kedua dah takde apa nak dibuat.
Boleh sangat la nak berjalan raya.

Mekasih pada semua yang datang...
Jemputla saya sekuarga ke open house anda pula.
Hehehe.

Coretan: Umah dekat bebenar ngan kampung.

2 komentar:

Soulie 7:25 PM  

wahh meriah ko nyer open house jal. hehehe berguna sungguh coffee table baru tuh. lawa aahh umah ko!

jellyna 9:50 AM  

memang berguna sungguh coffee table baru itu, tak sia-sia aku beli, & open house tak sengaja itu memang meriah serta umah ko semustinye lagi lawa dari umah aku, kompem lah!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP