Drag Me to Hell

>> 21 October, 2009


Eiii.
Gambar macam seram.
Rupa-rupanya kelakar seram.

Eiii.
Bodohnye citer.
Tak paham apa pengarah citer ni nak cerita.

Pompuan tua dalam citer ni kuat giler.
Pembaris tertusuk dalam kerongkong boleh tak mati?
Mata dahi kena stapler boleh ilek-ilek lagi?

Eiii.
Citer seram bodoh.

Sebaik abahsyasya donlod kat tenet je.
Takde la rugi pape.

Coretan: Wiken tak pegi mana-mana, tengok movie kat umah je lah.

8 komentar:

Aniza Abdul Kadir 9:41 AM  

baca review kat internet semua kata cam ok, so kitorg gi tgk kat wayang the 1st day it came out. nyesal sungguh! sgt sgt sgt xbest. grrr..!

i.z.m.a 10:03 AM  

jangan cepat percaya ngan kata2 org.. better layan citer afdlin shauki je dari citer merepek2 ni..

Aniza Abdul Kadir 10:16 AM  

nak gi tgk citer afdlin this weekend.. hopefully tak mengecewakan.. huhu..

org,  1:50 PM  

ok what kelaka seram..hahah

jellyna 3:30 PM  

eii, sapa la yg review citer tu best.. buta mata hati telinga owang itu.
pi la tengok Cuci the Muzikal kat Istana Budaya, cam best jer

i.z.m.a 5:46 PM  

i akan tengok papadom malam ni.. kalau best i akan roger2.. harap2 best la sebab berdasarkan pandangan ramai yang kata best.. even my opismet yang cina pon bleh kata citer tu best.. kesimpulannya memang BEST la kot..

chuopa 8:43 AM  

aku menang tiket cuci the muzikal tu.. tapi sadis. ahad ni plak... ishhh

jellyna 12:23 PM  

anak lebih penting chuop, utamakan kuarga dari diri sendiri~ lagipon kalau ko pegi cuci the muzikal tu, aku tak dpt pegi, ko jer yg pegi, jadi baik utamakan agenda ahad tu, huahuahua

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP