Plan lepas raya

>> 07 October, 2009

Ok.
Sudah-sudah la tu beraya.
Skang ni kena setelkan hal adikSyasya plak.
Banyak lagi barang macam tak beli lagi.

Ingatkan nak pakai je balik barang-barang Syasya masa baby.
Tapi bila selongkar balik kotak Syasya.
Alamak!
Cam dah buruk lak seme-seme nye.

Terutama sekali yang dibasuh menggunakan mesin basuh lama dulu.
Mesin basuh cam hampeh yang menjahanamkan baju.

Iye.
Aku memang takde masa nak basuh baju pakai tangan.
Seme kasi hantam masuk dalam mesin jer.

Maka.
Plan lepas raya dimulakan.
Menyediakan barangan untuk adikSyasya...

Skodeng Mothercare KLCC.
Beli la satu pack baju ngan botol susu.

Feberet pertama - pelbagai jenis bodysuits. Beli sejenis dulu...

Kalau baby cam senang pakai bodysuit camni.
Tak kira la baju siang ke, baju tido.
Sekali harung.
Takde nak hilang suar ke hilang baju.

Feberet kedua - botol susu Tommee Tippee

Dah lama nak beli.
Tak beli-beli gak.
Akhirnya aku beli.

Dapat freegift ni

Petang tu gantung bear ni kat kereta.
Syasya tertarik lalu terkoyak.
Ish ish ish.
Tak panjang pulak umur bear ni.
Sian...

Orait.
Apa lagi ek nak kena beli?
Blank plak tetibe.

Coretan: Ada gak Syasya nye yang ok lagi bole dipakai.

1 komentar:

jijah 2:01 PM  

alasan je tu, wahai puan jellyna, suka je nak shopping, tak pasal-pasal mesin basuh jadi mangsa, :D

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP