Syasya's Hair Cuts

>> 19 October, 2009

Masuk ni.
Dah 3 kali Syasya potong rambut.

Ye.
Syasya memang tak sesuai berambut panjang.
Sebab Syasya tak suka ikat rambut.
Apetah lagi bersepit, beriben, berhairband.
Syasya memang tak suka.

Mama pun suka Syasya rambut pendek.
Elok kemas jer.
Tak berserabai.
Tak comot.

Adik duduk diam-diam aaa

Manyak diam ini adik

3 kali potong.
2 jenis pesen rambut Syasya dah buat.

............

1st hair cut:
Potong bulat jer.
Masa ni rambut Syasya memang panjang.


............

2nd hair cut:
Layered, potong nipis, macam cina Techno.
Doktor suh nipiskan rambut Syasya.
Sebab masa tu Syasya kena gatal-gatal satu badan.


............

3rd hair cut:
Potong bulat sekali lagi.
Konon nak macam China Doll.
Tapi cam tak berapa jadik jer.
Tunggu panjang sket baru jadi kot.


..................

Untuk 4th hair cut yang bakal dilakukan:
Mama nak suh cina kedai potong pendek bebetul.
Macam rambut Keira Knightly.
Wah wah wah.
Ni rambut mama ke rambut Syasya? (tanya Syasya di dalam hati)

Mesti cun kalau macam nih.

Takpon pendek lagi macam ni.

Tiba-tiba.
Mama lak rasa nak potong rambut cam Keira Knightly.
Lalalala.

Coretan: Penah potong rambut style iklan Vidal Sassoon. Depan panjang, belakang pendek.

3 komentar:

Jogger 11:39 AM  

Sebelum ending aku dah agak daaa... sure ko akan terpengaruh nak potong mcm Keira. kannn betull...

x dpat bygkan, anak aku nnt camna nak potong... muahahahha

catz 12:53 PM  

mana bleh potong rambut time ni kekekkee .... kang dalam pantang nak ikat rambut tang mana da :))

jellyna 3:16 PM  

amdi,
nampaknye taste kita sama~

kak ain,
ikutkan ati dah lama dah nak potong, tapi tu la, mengenangkan rambut perlu diikat katanya nanti, maka tunggu lepas bersalin la baru kasi potongggg

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP