Shepherd Pie & Hazel Cheese, SR

>> 10 November, 2009

Sebenarnya.
Dah lama dah mencarik Shepherd Pie Secret Recipe.
Nak try makan.
Sedap ke tak.

Punyalah banyak branch SR dah tanya, tapi sume takde.
Tetibe pegi Jusco Cheras Selatan aritu.
Jumpa la pulak.

Shepherd Pie

Malangnya.
Tidaklah sesedap mana Shepherd Pie ini.
Ada yang lagi sedap dari ini.

Maka.
Setakat ni saja lah yek.
Tidak ada kali kedua.
Selamat tinggal Shepherd Pie SR.

Hazel Cheese

Masa belek-belek pamphlet SR yang memang ada kat umah.
Macam nampak kek Hazel Cheese.

Ini macam kek baru je?
Ini perlu dicobaan.
Baca description pun macam sedap - "Rich hazelnut cheese filling with roasted hazelnut crust, extraordinarily tasty!"

Okeh.
Walaupun dia dalam kategori cheesecake.
Akan tetapi, ciri-ciri cheese tu kurang.
Rasa hazelnut memang ada.
Ala. Macam kita makan jem cekelat hazelnut tu.
Macam tu la rasa dia.
Ok ok je la.

Americano pojaan hatiku~

Sedap lagi cheesecake SR yang lelain tu.
Sedap lagi Americano SR yang aku suka tapi dah takde tu.
Oh Americano~

Coretan: Suka Mee Maggi Perisa Udang - pon dah takde jugak.

2 komentar:

Soulie 9:18 PM  

hoh? americano dah discontinued ker weih? demm aku tatau pon! pevret aku gak tuh /sad

Mak Ton 4:25 PM  

gambar yg dipublish ini adalah sgt mengoda aku....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP